Badkuipenrace 2024

De Badkuipenrace in Aarle-Rixtel is terug voor een spetterend vervolg! Deze unieke en hilarische race, waarbij deelnemers in creatief aangepaste badkuipen het water op gaan, belooft weer een dag vol plezier en competitie te worden. Teams van jong en oud kunnen hun vaardigheden en teamgeest testen terwijl ze peddelen voor de overwinning. 

Met een kleine inschrijfkosten van slechts 10 euro per team, is dit een fantastische kans om samen te komen met vrienden of familie, te genieten van de zomerse sfeer en misschien zelfs de titel van Badkuipenrace Kampioen 2024 te claimen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een van de meest unieke evenementen van het jaar – schrijf je nu in en laat het avontuur beginnen!

Zondagmiddag 23 juni om 13 uur begint de race tussen de deelnemende teams, die met eigen aangepaste ludiek aangeklede badkuipen zich op het water gaan wagen en de strijd aan gaan met de andere teams. 

Jeugd tussen 8 en 16 jaar  en volwassenen vanaf 16 jaar kunnen meedoen aan de race. Elk team bestaat uit 2 tot 4 deelnemers, waarbij nog één volwassen begeleider bij het jeugdteam

Schrijf je in voor deze te gekke badkuipenrace!

AANMELDFORMULIER