Over

Dorpsfeesten Aarle-Rixtel is hét dorpsfeest van Aarle-Rixtel. Gedurende het Hemelvaartsweekend worden er jaarlijks een weekend lang diverse activiteiten georganiseerd, allemaal samen vormen deze activiteiten de dorpsfeesten. De activiteiten bestaan uit aparte jeugd en volwassen onderdelen. Voor de jeugd wordt er een spelactiviteit georganiseerd, een feest in de tent en een zeskamp. Voor de volwassenen bestaan de onderdelen uit een quiz, een cultureel optreden in de tent, een zeskamp, een finaleavond en natuurlijk iedere avond een feestje! 

Naast deze onderdelen wordt er op Hemelvaartsdag altijd een jaarmarkt georganiseerd waar maar liefst 15.000 mensen op af komen uit heel Zuid-Nederland. Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagavond worden de activiteiten opgeluisterd door leuke DJ’s of een spectaculaire band die iedere avond op eigen wijze de feesttent op zijn kop zetten. 

Kortom een bruisend weekend wat je niet moet willen missen! Wil je zelf ook van de sfeer komen proeven? De tent is altijd vrij toegankelijk, kom gezellig kijken, een praatje maken en een biertje drinken. 

Wil je meedoen? Dat kan ook, volgend jaar dan! Zie elders op de site. Je kunt meedoen aan een van de losse onderdelen of aan de gehele dorpsfeesten. Je schrijft je altijd in per team mèt een leuke teamnaam. Dit jaar ideeën opdoen en volgend jaar zelf deelnemen dus.