De Dorpsfeesten zijn van start!

En wel in de lang verwachte tent bij ’t Pumpke in het centrum van Aarle-Rixtel, precies zoals we het allemaal graag zien! Een mooie nieuwe tent met een nieuwe indeling, ruimte voor iedereen die wil, toeschouwer of deelnemer. Inschrijven voor editie 2022 is inmiddels niet meer mogelijk helaas. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om enkel aan de quizavond of de zeskamp mee te doen met je vrienden.

Inschrijven voor deelname aan de dorpsfeesten (jeugd en volwassenen) kon tot eind februari. Inschrijven voor deelname aan de quiz of zeskamp kon tot eind april. Inschrijven om op de jaarmarkt te staan kan inmiddels ook niet meer.

Het Hemelvaartweekend staat garant voor 4 gezellige dagen. Op donderdag de druk bezochte jaarmarkt, op vrijdag een jeugdactiviteit in de middag en in de avond een quizavond met aansluitend feest met DJ Jorg die de avond afsluit. Op zaterdag een zeskamp voor de jeugd in de middag, samen frietjes eten en een disco in de tent met de Party Crashers speciaal voor de jeugd. In de avond Talent in de tent voor de volwassenen, iedere groep kan een eigen talent laten zien op het podium, een liedje vertolken, een cabaret voorstelling, een dansact of misschien een goochel act, wie zal het zeggen, de avond wordt afgesloten door een gave liveband Hard2Get en DJ Jerik! Op zondag is er een zeskamp in de middag en in de avond is de finale avond met nogmaals de beste optredens, de prijsuitreiking van alle onderdelen en een afsluiting door lokaal talent, de Party Crashers en de Plestik Heroes. Zorg dus dat je erbij bent, als deelnemer of als toeschouwer! 

terug